22/10/09

VIBRAPHONICS , HARD GROOVE quartet, HIT THE ROAD

Αυτό το βράδυ της Τετάρτης θα το θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό !!! Συγχαρητήρια σε όλους τους μουσικούς που συμμετείχαν και στις τρείς μπάντες για την βραδιά που μας χάρισαν. Όσοι παραβρεθήκαμε στο χώρο μείναμε καταγοητευμένοι για παραπάνω από 3,5 ώρες αφού τόσο διήρκησε το Live.

Το άνοιγμα του ζωντανού προγράμματος το έκαναν οι VIBRAPHONICS με Jazzιές που με τους ήχους του βιμπράφωνου από τον Δημήτρη Αγγελάκη και του σαξ του Άλκη Χαριζάνη ζέσταναν κατευθείαν της καρδιές μας. Ο Λάζαρος Λαζαρίδης στο μπάσο και ο Νίκος Βαργιαμίδης στα τύμπανα μας γκρουβάραν και έκαναν και τους μετρονόμους να ζηλέψουν. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά, άψογοι!!!



















































Στην συνέχεια ανέβηκαν οι HARD GROOVE quartet και το Acid Jazz πάρτι αρχίζει. Την θέση του βιμπράφωνου παίρνουν πλήκτρα από τον Δημήτρη Αγγελάκη και το σαξ του Χάρη Καπετενάκη μαζί με το μπάσο του Δημήτρη Γιαλαμά και τις μπαγκέτες ξανά στα χέρια του Νίκου Βαργιαμίδη απογειωνόμαστε στην κυριολεξία. Αρχίζει ο χορός, διαγράφετε η ευεξία στα πρόσωπα μας. Να είστε καλά βρε παιδιά !!




















































Ανοίγει μια θήκη κιθάρας και ξεπροβάλει από μέσα μία κόκκινη Gibson "Lucille". Ναι είναι ο Νίκος Ντουνούσης με τους HIT THE ROAD. Τα πλήκτρα αλλάζουν και στήνεται ένα αγαπημένο όργανο. Ένα Hammond XK-3 και κάθεται ο Oleg Chaly ο οποίος δεν παίζει μόνο τα μέρη του αλλά παίζει και τα μέρη του μπάσου !! Ο μπασίστας περιττεύει !! Στα τύμπανα ο Αλέκος Σπανίδης και το ταξίδι ξεκινά. Μας καθηλώνουν και τραγουδάμε τις όμορφες μπλουζιές που μας χάρισαν μαζί τους. Αξεπέραστοι !!!




















































Νομίζετε ότι τελειώσαμε ?? Και εμείς έτσι νομίζαμε αλλά λάθος κάναμε. Οι HIT THE ROAD όχι μόνο δεν κατέβηκαν από την σκηνή αλλά άρχισαν να ανεβαίνουν και οι μουσικοί των άλλων σχημάτων και όχι μόνο.... Απίστευτα πράγματα, μας ανατίναξαν χωρίς αμφιβολία καθότι ακόμα κουνιόμαστε ... !!!




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου