29/10/09

FULL HOUSE

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν ζωντανά και πάλι στο μπαρ Έκκεντρον οι FULL HOUSE μετά την απόχη σχεδόν ενός ολόκληρου έτους από τις μουσικές σκηνές. Επιστρέφουν ανανεωμένοι και με νέο τραγουδιστή !!





















FULLHOUSE:

Σχηματίστηκαν το Μάρτιο του 2001 στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουν ακάθεκτοι εώς σήμερα να παίζουν rock 'n' roll.
Με αναρίθμητα live στα περισσότερα stage τη πόλης, αλλά και σχεδόν σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό. Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν κάνει οι εμφανίσεις τους δίπλα σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας blues/rock σκηνής, όπως DR. FEELGOOD, SNOWY WHITE, NELLY TRAVIS κ.ά., καθώς και η συμμετοχή τους σε διάφορα festivals.
Η σύνθεσή τους έχει ως εξής:
Πάνος Δούκας (φωνή), Γιώργος Κερατσόπουλος (ηλ. κιθάρα), Μίλτος Βελούκας (ηλ. κιθάρα), Γιώργος Αθανασιάδης (Fender μπάσο) και Βασίλης Κουτής (τύμπανα).
Βασισμένοι στις ρίζες της μουσικής της Νοτίου Αμερικής (Southern Rock, Blues, Rock 'n' Roll) έχουν διαμορφώσει το δικό τους προσωπικό ήχο και ένα ιδιαίτερο στυλ παιξίματος. Το ρεπερτόριό τους πλουτίζεται ολόενα και περισσότερο με δικές τους συνθέσεις οι οποίες φαίνεται να κλέβουν τις εντυπώσεις στα live!
Δίνοντας το 100% του εαυτού τους σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, οι FULLHOUSE δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα και πετυχαίνουν την αυθόρμητη συμμετοχή του κοινού, μετατρέποντας κάθε βραδιά σε ένα ατελείωτο rock 'n' roll party...

FULL HOUSE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου