22/11/10

4 St ELECTRIC AND ACOUSTIC JAM NIGHT






















Το τέταρτο ELECTRIC AND ACOUSTIC JAM NIGHT θα γίνει στις 2 του Δεκέμβρη στο bar Εκκεντρον. Το δεύτερο το είχε φιλοξενήσει και πάλι το Έκκεντρον στις 25 του Ιούνη που πέρασε και αυτό που είχε συμβεί για όσους ήσασταν εκεί και θυμάστε ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! Ετοιμαστείτε λοιπόν για την Πέμπτη 2 Δεκέμβρη και " bring your own instruments and play " .........................

HARDGROOVE QUARTET LIVE !!!























Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν ζωντανά οι HARDGROOVE QUARTET στο bar Εκκεντρον για πρώτη φορά για την φετηνή σεζόν. Άντε παιδιά μας λείψατε !!!

FULL HOUZE LIVE ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ !!!!























Οι FULL HOUZE εμφανίζονται ζωντανά κάθε Σάββατο στο bar Έκκεντρον με ένα τεράστιο play list από διασκευές καταξιωμένων σχημάτων τις διεθνούς Rock και Blues σκηνής αλλά και πολλών δικόν τους κομματιών τα οποία θα περιλαμβάνονται μάλιστα και στο άλμπουμ τους το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και στην αγορά. Απολαύστε τους κάθε Σάββατο σε ένα 4ωρο πρόγραμμα που ξεκινά στις 23:30 και αποτελείτε από 3 σετ και πολλές εκπλήξεις μιας και εκτός ότι στο play list τους κάθε φορά περιλαμβάνονται καινούργια κομμάτια στο τελευταίο σετ ανεβάζουν επί σκηνής και άλλους μουσικούς που πάντα παραβρίσκονται στον χώρο ............... !!!!!!