27/11/09

HOT SPREAD

















HOT SPREAD Live στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 23:00 στο Έκκεντρον.

Γιώργος Αθανασιάδης: Μπάσσο, Φωνή
Χρήστος Παπαμιχαήλ: Ντραμς
Κωστής Σωτηρόπουλος: Κιθάρα, Φωνητικά

Σύνολο που ιδρύθηκε στις αρχές του 2005 στην πόλη της Θεσσαλονίκης από τους Γιώργο Αθανασιάδη και Χρήστο Παπαμιχαήλ. Ανήκουν στην σκηνή του ροκ-φάκν με πολλές δικές τους συνθέσεις αλλά και με διασκευές καταξιωμένων σχημάτων του είδους.

FULL HOUSE



















Αυτά τα παιδιά από την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη μπάντα στο είδος της και δεν είναι υπερβολή !! Πραγματικά τα " σπάνε " σε κάθε εμφάνιση τους !! Θα έχουμε την ευκαιρία να τους βλέπουμε και να ροκάρουμε μαζί τους κάθε Πέμπτη παρά Πέμπτη.

19/11/09

FULL HOUSE Live






















Δεύτερη εμφάνιση των FULL HOUSE στο Έκκεντρον στις 26 Νοεμβρίου και ώρα 23:00. Super band και το απόδειξαν στην πρώτη τους εμφάνιση όπου έγινε πανικός στον χώρο και το κέφι έφτασε στα ύψη !! Ήταν αδύνατον ακόμα και η λήψη φωτογραφιών του γκρουπ αφού η μπάντα ήταν στην κυριολεξία περικυκλωμένοι από τον κόσμο.

HOTBLOOD UNPLUGGED

















Να είναι καλά τα παιδιά, μας χάρισαν μία πανέμορφη βραδιά με ένα playlist από πολύ όμορφα κομμάτια προσαρμοσμένα για μια κλασική κιθάρα, δύο σπουδαίες φωνές και μια ηλεκτρική κιθάρα που μας εξέπληξε καθότι δεν έπαιζε μονάχα τα μέρη της αλλά και τον ρόλο τον πλήκτρων !!! Μπράβο στα παιδιά και θα τους ξαναδούμε σίγουρα σύντομα........

5/11/09

HOTBLOOD UNPLUGGED
























Τετάρτη 18 Νοεμβρίου το Έκκεντρον φιλοξενεί ένα καταπληκτικό τρίο. Τους Hotblood Unplugged. Το γκρουπ αποτελείται από μουσικούς ενεργούς με αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο αλλά και δισκογραφικές δουλειές σαν HARDWAYS, REAL THING [με παραγωγή το Έκκεντρον] από τις αρχές τις δεκαετία του 90. Θα μας χαρίσουν μια όμορφη βραδιά με αμέτρητες διασκευές κομματιών από καταξιωμένες μπάντες όπως Thin Lizzy, Bad Company, Joe Cocker, Beatles, Elvis Prisley, Credence Clearwater Revival, Ten Years After, Allman Brothers, Rare Earth, Otis Redding, UFO, Jimmy Hendrix, Eric Burdon μέχρι και Duffy, Kings Of Leon, Amy Winehouse, Sheryl Crow.................


HOTBLOOD UNPLUGGED:

Σοφία Βαλασιάδου: Φωνητικά
Γιάννης Βατζόλας: Φωνητικά, Ακουστική Κιθάρα
Μιχάλης Πρωτοψάλτης: Φωνητικά , Ηλεκτρική κιθάρα

VIBRAPHONICS























Την Τρίτη στις 10 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν για δεύτερη φορά στο Έκκεντρον οι VIBRAPHONICS υποσχόμενοι πολλά μετά την καταπληκτική τους εμφάνιση 2 εβδομάδες πριν.